Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag och Söndag - stängt

+46 8 446 00 56

info@adonissweden.se

Finlandsgatan 52 16474

Kista, Sweden

Följ oss

PRP BEHANDLING

Prp går ut på att man injicerar en persons blodplasma i hårbotten. Håravfall minskar och håret växer snabbare och blir starkare med hjälp av plasman som innehåller tillväxtfaktorer

PRP är en förkortning för Platelet Rich Plasma.
Med prp behandling så förnyar du cellerna och får även ett nytt liv i ansiktet. Prp ansikte är en behandling som förbättrar utseendet utan några kirurgiska ingrepp och med enbart kroppseget material. Syftet med prp är att framkalla en biostimulation i huden med hjälp av tillväxtfaktorer i din blodplasma.

När åren går och vi blir äldre tappar vår hud successivt sin elasticitet. En PRP-behandling är ett enkelt och naturligt sätt att att återge både hud och hår kraft och elasticitet. Kort går alltså behandlingen ut på att hjälpa och påskynda kroppens egen läkningsprocess och på så sätt förnya huden.
Resultatet i form av fastare hud eller rikare hårväxt syns som bäst efter ett år. De första förändringarna kan man dock börja se redan efter tre till sex veckor, sedan förbättras resultatet gradvis månad för månad.

Varför välja oss

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Säkerhet och teknik

Med avancerad teknik och högpresterande kosmeceutical hudvårdsprodukter har vårt team av högt kvalificerade terapeuter erfarenhet av att leverera klassens bästa resultat.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Erfaren team

Vårt högt kvalificerade och erfarna team av terapeuter är utbildade i den senaste tekniken och använder de säkraste maskinerna.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Verkliga resultat

Oavsett din hudproblem har vi erfarenhet, kunskap och professionella hudbehandlingar för att leverera de bästa resultaten skräddarsydda efter dina hudmål.

Vad våra kunder säger

Kan varmt rekommenderas! Professionella, kunniga och ett gediget bemötande!

Hamid

Har inget dåligt att säga om Adonis Sweden. Jag har gjort en hårtransplantation hos dem och är supernöjd. Servicen är på topp och all personal är så trevliga!

Melinda Nemeth

Väldigt trevliga och blev väl bemött genom hela processen. Jag rekommenderar starkt !

David Prentell

Book in a complimentary consultation

Get that glow. Professional Treatments tailored to you.

Our highly-trained team of Therapists can help identify your concerns and tailor a treatment plan based on your goals.