Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag och Söndag - stängt

+46 8 446 00 56

info@adonissweden.se

Finlandsgatan 52 16474

Kista, Sweden

Följ oss

Hårtransplantation

Både män och kvinnor oroar sig för sitt hår. Det ändrar färg, blir tunt eller försvinner. Vi använder den så kallade micro- och minigraftmetoden.

Micro- och minigraftmetoden går ut på att man flyttar patientens eget hår från bakhuvudet till det skalliga området. Man får då ett bestående naturligt och växande hår på ett tidigare skalligt område.

Vid hårtransplantation hos oss ingår också en stamcellsbehandling.

Hårtransplantation utförs dock inte bara på huvudet. Hårbärande områden på andra delar av kroppen kan av olika skäl också påverkas av håravfall.

Vi utför hårtransplantation för ögonbryn, skägg, hårlinje efter ansiktskirurgi och synliga ärr, andra ärr och brännskador.

FINANSIERING

Genom samarbete med Medical Finance erbjuder vi räntefria lån upp till 60 000 kr med 12 eller 24 månaders delbetalning samt möjlighet till delbetalning upp till 200 000 kr med ränta.

Du ansöker själv om finansiering online www.medicalfinance.se, väljer vilket lånebelopp du vill ansöka om samt anger Adonis Sweden i kliniklistan. Därefter så signerar du ansökan med Bank-ID.

Varför välja oss

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Säkerhet och teknik

Med avancerad teknik och högpresterande kosmeceutical hudvårdsprodukter har vårt team av högt kvalificerade terapeuter erfarenhet av att leverera klassens bästa resultat.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Erfaren team

Vårt högt kvalificerade och erfarna team av terapeuter är utbildade i den senaste tekniken och använder de säkraste maskinerna.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Verkliga resultat

Oavsett din hudproblem har vi erfarenhet, kunskap och professionella hudbehandlingar för att leverera de bästa resultaten skräddarsydda efter dina hudmål.

Boka in en kostnadsfri konsultation

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vill du veta mer om behandlingen?

Vårt välutbildade team av terapeuter kan hjälpa till att identifiera dina problem och skräddarsy en behandlingsplan baserat på dina mål.

Vad våra kunder säger

Kan varmt rekommenderas! Professionella, kunniga och ett gediget bemötande!

Hamid

Har inget dåligt att säga om Adonis Sweden. Jag har gjort en hårtransplantation hos dem och är supernöjd. Servicen är på topp och all personal är så trevliga!

Melinda Nemeth

Väldigt trevliga och blev väl bemött genom hela processen. Jag rekommenderar starkt !

David Prentell

Bra resultat, trevlig personal. Inga bekymmer eller komplikationer efter ingreppet. Rekommenderar starkt!

Ezana Afework