Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag och Söndag - stängt

+46 8 446 00 56

info@adonissweden.se

Finlandsgatan 52 16474

Kista, Sweden

Följ oss

Fettsugning

Fettsugning är ett plastik kirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna fett från lokala fettsamlingar på kroppen som inte svarar på diet eller träning .

Vanliga områden för ingreppet är mage, kärleks handtaggarna och lår.

Fettsugning kallas även liposkulptur. Resultatet efter en fettsugning är bestånds eftersom fettcellerna som tas bort inte återbildas .

Fettsugning av haka
Ålder och vår individuell genetik avgör hur väl huden drar ihop sig efter en fettsugning . Huden under hakan har bättre chanser att dra ihop sig väl.
Fettsugning av haka
För patienter som har mycket lös hud på halsen bör fettsugning eventuellt kombineras med halslyft för att ge ett mer tillfredsställande resultat efter fettsugning.

Fettsugning av knäna
Att forma knäna genom fettsugning gör mycket för att påverka benens siluett. Besväras man mycket av sina stora knän kan en fettsugning av knäna eller insidan av knäna vara en bra ide.

Fettsugning magen
En fettsugning av magen ger i regel ett väldigt jämnt resultat, området som är tacksamt att fettsuga är nedre delen av magpartiet d.v.s från naveln och neråt. Har du ett store hudöverskott kan en bukplastik operation efteråt via kirurgen.

Fettsugning överrygg
Är du över 40 år, har du helt enkelt lättare för att samla på dig extra fett i form av så kallade BH- valkar vilket kan upplevas besväras, när man använder åtsittande kläder, om du besväras mycket av just dessa extra fettansamlingar, kan det vara god ide att genomgå en fettsugning av ryggen.

Fettsugning överarmar
Överarmar är ett vanligt område för oss att samla på fettdepåer.
Vid fettsugning av armar är det viktigt att välja en metod som ger en bra hudsammandragning . om man vill undvika en armplastik.
Fettsugning kan användas för att skulptera övermanna. En yngre har ofta en mer elastisk hud, vilket ger det bästa resultat. Hur mycket huden kan far sig samman efter fettsugning är avgörande för hur resultatet blir.

Fettsugning av höfterna
När man upplever att det hänger fett över byxlinningen fettsugning av höfterna kan vara ett bra alternativ för att jämna ut kroppens konturer och markera midjan på ett tydligare sätt.

Varför välja oss

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Säkerhet och teknik

Med avancerad teknik och högpresterande kosmeceutical hudvårdsprodukter har vårt team av högt kvalificerade terapeuter erfarenhet av att leverera klassens bästa resultat.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Erfaren team

Vårt högt kvalificerade och erfarna team av terapeuter är utbildade i den senaste tekniken och använder de säkraste maskinerna.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Verkliga resultat

Oavsett din hudproblem har vi erfarenhet, kunskap och professionella hudbehandlingar för att leverera de bästa resultaten skräddarsydda efter dina hudmål.

Vad våra kunder säger

Kan varmt rekommenderas! Professionella, kunniga och ett gediget bemötande!

Hamid

Har inget dåligt att säga om Adonis Sweden. Jag har gjort en hårtransplantation hos dem och är supernöjd. Servicen är på topp och all personal är så trevliga!

Melinda Nemeth

Väldigt trevliga och blev väl bemött genom hela processen. Jag rekommenderar starkt !

David Prentell

Book in a complimentary consultation

Get that glow. Professional Treatments tailored to you.

Our highly-trained team of Therapists can help identify your concerns and tailor a treatment plan based on your goals.