Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag och Söndag - stängt

+46 8 446 00 56

info@adonissweden.se

Finlandsgatan 52 16474

Kista, Sweden

Följ oss

HÅRTRANSPLANTATION

Både män och kvinnor oroar sig för sitt hår. Det ändrar färg, blir tunt eller försvinner. Vi använder den så kallade micro- och minigraftmetoden.

Plastikkirurgi

We use FUE which is the most common method of hair transplantation. We use this method because it involves a much milder form of surgery than other methods such as strip surgery.

PLASMA PENNA

Plasma pen behandling är en av de mest effektiva och snabba och icke kirurgiska metoderna i marknaden inom dermatologi och medicinsk eterisk.

PRP BEHANDLING

Prp går ut på att man injicerar en persons blodplasma i hårbotten. Håravfall minskar och håret växer snabbare och blir starkare med hjälp av plasman som innehåller tillväxtfaktorer

MICRONEEDLING

Microneedling går ut på att man injicerar en persons blodplasma i hårbotten. Håravfall minskar och håret växer snabbare och blir starkare med hjälp av plasman som innehåller tillväxtfaktorer

FILLERS

Injektionsbehandling med fyllmedel är omfattande och minskar rynkor och veck. Regelbundna injektionsbehandlingar med fyllmedel ger resultat som håller länge.

Fettsugning

Fettsugning är ett plastik kirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna fett från lokala fettsamlingar på kroppen som inte svarar på diet eller träning .

BB GLOW

BB Glow är den senaste metoden som mest används för åldrande hud men också för rynkor och fina linjer, solskador, mörka cirklar runt ögonen etc.

BOTOX

Botox är en injektionsbehandling som blockerar nervsignalen som får en muskel att dra ihop sig.