FETTSUGNING

Fettsugning är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna fett från lokala fettsamlingar på kroppen som inte svarar på diet eller träning. Vanliga områden för ingreppet är mage, kärlekshandtag och lår. Fettsugning kallas även liposkulptur. Resultatet efter en fettsugning är bestående eftersom fettcellerna som tas bort inte återbildas.

Bästa fettsugningsklinik i Sverige

Fettsugning av haka

Ålder och vår individuell genetik avgör hur väl huden drar ihop sig efter en fettsugning . Huden under hakan har bättre chanser att dra ihop sig väl.
Fettsugning av haka
För patienter som har mycket lös hud på halsen bör fettsugning eventuellt kombineras med halslyft för att ge ett mer tillfredsställande resultat efter fettsugning.

Fettsugning magen

En fettsugning av magen ger i regel ett väldigt jämnt resultat, området som är tacksamt att fettsuga är nedre delen av magpartiet d.v.s från naveln och neråt. Har du ett store hudöverskott kan en bukplastik operation efteråt via kirurgen.

Fettsugning överarmar

Överarmar är ett vanligt område för oss att samla på fettdepåer. Vid fettsugning av armar är det viktigt att välja en metod som ger en bra hudsammandragning . om man vill undvika en armplastik. Fettsugning kan användas för att skulptera övermanna. En yngre har ofta en mer elastisk hud, vilket ger det bästa resultat. Hur mycket huden kan far sig samman efter fettsugning är avgörande för hur resultatet blir.

Fettsugning av knäna

Att forma knäna genom fettsugning gör mycket för att påverka benens siluett. Besväras man mycket av sina stora knän kan en fettsugning av knäna eller insidan av knäna vara en bra ide.

Fettsugning överrygg

Är du över 40 år, har du helt enkelt lättare för att samla på dig extra fett i form av så kallade BH- valkar vilket kan upplevas besväras, när man använder åtsittande kläder, om du besväras mycket av just dessa extra fettansamlingar, kan det vara god ide att genomgå en fettsugning av ryggen.

Fettsugning av höfterna

När man upplever att det hänger fett över byxlinningen fettsugning av höfterna kan vara ett bra alternativ för att jämna ut kroppens konturer och markera midjan på ett tydligare sätt.

Information - FAQ

När användningen av fillers blir vanligare, följer injektionen med sina komplikationer. Lyckligtvis är de flesta biverkningarna som uppstår från injektioner av hyaluronsyrefyllmedel milda, tillfälliga och omvändbara. Nedan diskuterar vi biverkningarna av filler injektioner i ansiktet.

Allergisk reaktion mot det injicerade ämnet, bildning av en gelmassa under huden, Tyndalls effekt och blindhet är sällsynta komplikationer vid injektion av gel runt ögonen. Vid detta tillstånd når små partiklar från ögat blodkärlen som försörjer ögat och genom att blockera dessa kärl hindrar de blodflödet till ögat och orsakar blindhet. 

Hudnekros, vilket också är ovanligt, uppstår genom att gelen blockerar blodkärlen som försörjer huden. Nekros av näsbrosk som orsakas av felaktig injektion av gel i och runt näsområdet resulterar i dess förstörelse genom att blockera blodkärlen som försörjer näsan.

Infektion vid injektionsstället är en möjlig risk. Om patienten inte är nöjd med volymen som gelen skapar, är behandlingen för denna komplikation injektion av hyaluronidas vid injektionsstället. Genom att lösa upp den injicerade gelen återgår injektionsstället till sitt tidigare tillstånd.

Vi på Adonis Sweden strävar efter att erbjuda våra patienter högkvalitativ vård och eftersträvar att ni som våra konsumenter är fullt medvetna om de möjliga riskerna som kan uppstå vid en bukplastik operation. Denna kirurgiska procedur kan ge utmärkta resultat, men det är viktigt att vara medveten om potentiella risker:

* Infektioner är en risk vid alla kirurgiska ingrepp och kräver omedelbar medicinsk behandling om de uppstår.

* Blodproppar kan bildas efter operationen och utgöra en allvarlig risk om de förflyttar sig till andra delar av kroppen.

* Blödning är en möjlig komplikation under eller efter operationen, som kan kräva ytterligare kirurgiska ingrepp för att stoppa blödningen.

* Ärrbildning kan inträffa trots noggrann kirurgi. Det är viktigt att förstå att ärr kan variera i utseende och storlek.

* Nedsatt känsel runt det opererade området kan förekomma temporärt eller permanent hos vissa patienter.

* Reaktioner mot bedövningsmedel eller andra mediciner som används före, under eller efter operationen är möjliga men ovanliga.

* Estetiska förväntningar kan skilja sig från det slutliga resultatet, och det är viktigt att ha realistiska förväntningar.

* Komplikationer med läkningen kan uppstå hos vissa individer och kan kräva ytterligare medicinsk behandling.

Innan beslutet om operationen tas är det av stor vikt att diskutera dessa potentiella risker i detalj med en erfaren och kvalificerad plastikkirurg. Vi rekommenderar starkt att ni erhåller fullständig information om möjliga risker innan ni fattar beslutet att genomgå en bukplastik operation.

OBS! att personlig rådgivning och information om specifika risker bör erhållas från en kvalificerad läkare eller kirurg, då varje individuellt fall kan vara unikt och kräva skräddarsydd rådgivning.

VARFÖR VÄLJA OSS

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

SÄKERHET OCH TEKNIK

Med avancerad teknik och högpresterande kosmetiska hudvårdsprodukter har vårt team av högkvalificerade terapeuter erfarenhet av att leverera de bästa resultaten i sin klass.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

ERFARET TEAM

Vårt högkvalificerade och erfarna team av terapeuter är utbildade i den senaste tekniken och använder de säkraste maskinerna.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

VERKLIGA RESULTAT

Oavsett ditt hudproblem har vi erfarenhet, kunskap och professionella hudbehandlingar för att leverera de bästa resultaten skräddarsydda för dina hudmål.

Boka in en kostnadsfri konsultation

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vill du veta mer om behandlingen?

Vårt välutbildade team av terapeuter kan hjälpa till att identifiera dina problem och skräddarsy en behandlingsplan baserat på dina mål.

Adonis Sweden
4.6
Baserat på 134 recensioner
powered by Google
Salem AlaliSalem Alali
10:56 03 Jun 24
Tack för den trevliga intervjun och personalen
sahar azarsahar azar
11:08 23 May 24
Jag har utfört en fettsugning hos Adonis Sweden, super nöjd!Varmt rekommenderar jag Kliniken! 🌸
صهيب صباحصهيب صباح
17:17 26 Apr 24
excellent.
Isak SadikIsak Sadik
13:11 05 Apr 24
Mycket professionell och trevlig personal som verkligen tar hand om en och finns bredvid en under hela operationen. Gjort en Hårtransplantation som jag är mycket nöjd över!🤩🌟
Vahe HakobyanVahe Hakobyan
10:10 29 Mar 24
sagla tv entertainmentsagla tv entertainment
07:45 29 Mar 24
Jag har gjort hårtransplantation på Adonis Sweden igår, fick rekommendation av min vän. Väldigt taggad på resultatet efter ett par månader.
Väldigt bra och trevlig bemötande av alla i personalen speciell verksamhetschefen Shilan Feyzi. De kan verkligen sina jobb och är väldigt erfarna. priserna är mycket bättre än utomlands. Rekommenderas starkt.
Eyüp YesilirmakEyüp Yesilirmak
08:40 31 Jan 24
Jag är mycket nöjd med mitt ingrepp. Väldigt trevlig personal och gott bemötande. Rekommenderar er alla att göra er hårtransplantation här!
Tina's CanelTina's Canel
11:03 22 Jan 24
Jag tycker personalen här håller hög service och är mycket trevliga! Jag har gjort mina ögonbryn här och är mycket nöjd med ingreppet.
js_loader