BB GLOW

BB Glow är den senaste metoden som används mest för åldrande hud, men även för rynkor och fina linjer, solskador, mörka ringar runt ögonen etc

Bästa BB Blow-tjänsten i Sverige

BB Glow är den senaste metoden som används mest för åldrande hud, men även för rynkor och fina linjer, solskador, mörka ringar runt ögonen etc. Vid denna metod använder man en microneedling-penna för att tatuera BB-serum i huden för att dölja fläckar. Namnet Glow syftar på att ge huden lyster och ett vackert utseende varje dag. Behandlingen är säker och effektiv och resultaten kan vara i flera månader.

BB Glow är populär eftersom den erbjuder en jämnare hudton, minskar pigmentering och ger en omedelbar förbättring av hudens struktur. Efter behandlingen rekommenderas att undvika direkt solljus och att använda solskyddsmedel för att skydda den nya, friska huden. Många upplever att deras hud ser friskare och mer strålande ut redan efter första behandlingen. För bästa resultat rekommenderas flera sessioner.

How it Works


Hur lång tid tar det för Plasma Pen-behandling att läka? Den första läkningsprocessen tar vanligtvis 5 till 7 dagar och du kanske vill undvika att gå någonstans under denna period.


Även om det i allmänhet är säkert att använda en plasmapenna för fibroblastbehandling, kan vissa risker och biverkningar inträffa. Dessa inkluderar tillfällig rodnad, svullnad och sårskorpor på behandlingsstället. Patienter kan också känna en lätt sveda eller stickningar under behandlingen, men detta försvinner vanligtvis efter ingreppet.


Håll skorporna fuktiga genom att applicera små mängder av Silver Colloidal Gel med Aloe Vera upp till 3 gånger om dagen, tills kolskorporna har fallit av. Applicera endast mycket små mängder. Gelen torkar på ditt ansikte och verkar för att skydda huden och ge lindring från eventuell klåda, samt hjälper till att påskynda läkningen.


Om du får en plasmapennabehandling någonstans i ansiktet eller på halsen, rekommenderar vi att du sover på rygg med upphöjt huvud för att minska svullnad.

VARFÖR VÄLJA OSS

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

SÄKERHET OCH TEKNIK

Med avancerad teknik och högpresterande kosmeceutical hudvårdsprodukter har vårt team av högt kvalificerade terapeuter erfarenhet av att leverera klassens bästa resultat.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

ERFAREN TEAM

Vårt högt kvalificerade och erfarna team av terapeuter är utbildade i den senaste tekniken och använder de säkraste maskinerna.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

VERKLIGA RESULTAT

Oavsett din hudproblem har vi erfarenhet, kunskap och professionella hudbehandlingar för att leverera de bästa resultaten skräddarsydda efter dina hudmål.

Boka in en kostnadsfri konsultation

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vill du veta mer om behandlingen?

Vårt välutbildade team av terapeuter kan hjälpa till att identifiera dina problem och skräddarsy en behandlingsplan baserat på dina mål.

Adonis Sweden
4.6
Baserat på 134 recensioner
powered by Google
Salem AlaliSalem Alali
10:56 03 Jun 24
Tack för den trevliga intervjun och personalen
sahar azarsahar azar
11:08 23 May 24
Jag har utfört en fettsugning hos Adonis Sweden, super nöjd!Varmt rekommenderar jag Kliniken! 🌸
صهيب صباحصهيب صباح
17:17 26 Apr 24
excellent.
Isak SadikIsak Sadik
13:11 05 Apr 24
Mycket professionell och trevlig personal som verkligen tar hand om en och finns bredvid en under hela operationen. Gjort en Hårtransplantation som jag är mycket nöjd över!🤩🌟
Vahe HakobyanVahe Hakobyan
10:10 29 Mar 24
sagla tv entertainmentsagla tv entertainment
07:45 29 Mar 24
Jag har gjort hårtransplantation på Adonis Sweden igår, fick rekommendation av min vän. Väldigt taggad på resultatet efter ett par månader.
Väldigt bra och trevlig bemötande av alla i personalen speciell verksamhetschefen Shilan Feyzi. De kan verkligen sina jobb och är väldigt erfarna. priserna är mycket bättre än utomlands. Rekommenderas starkt.
Eyüp YesilirmakEyüp Yesilirmak
08:40 31 Jan 24
Jag är mycket nöjd med mitt ingrepp. Väldigt trevlig personal och gott bemötande. Rekommenderar er alla att göra er hårtransplantation här!
Tina's CanelTina's Canel
11:03 22 Jan 24
Jag tycker personalen här håller hög service och är mycket trevliga! Jag har gjort mina ögonbryn här och är mycket nöjd med ingreppet.
js_loader