Måndag - Fredag 09:00 - 18:00 | Lördag och Söndag - stängt
  • Finlandsgatan 52
  • 16474 Kista, Sweden
Om Oss

VAD ERBJUDER VI?

Adonis Sweden är alternativet för dig när du vill ha bred och erfaren expertis. Hos oss kan du få hjälp med allt från rynkor till tunn hårväxt. Oavsett varför du vände dig till oss vill vi garantera att du är i säkra händer. Vår personal har totalt många års erfarenhet av medicinska ingrepp och har utfört många behandlingar inom sina respektive områden.

Välkommen till Adonis Sverige

Med en gratis konsultation får du en solid grund och information så att du kan fatta ett beslut om vilken metod du vill använda för att lösa just ditt problem.
Behandlingarna utförs av erfaren medicinsk personal. Vårt arbete fortsätter även efter proceduren, där vi ger råd, eftervård och följer upp dina resultat.

Vi är representerade i Stockholm. Har du något du funderar på? Kontakta oss så tar vi emot dig för en gratis konsultation.

ANSEDDA KIRURGER

Alla kirurger är klassens bästa och kommer att utföra högkvalitativa procedurer som matchas efter dina behov.

INNOVATIVA BEHANDLINGAR

Kirurgerna följer kontinuerligt den vetenskapliga utvecklingen och de senaste teknikerna när de utför de medicinska ingrepp som vi erbjuder.

E-CONSULT

Vi erbjuder gratis ljud- eller videokonsultationer och eftervårdsavtal fem dagar i veckan av våra expertkonsulter eller eftervårdsspecialister online i ditt hem.

EFTERVÅRD

Efter din procedur hos oss kan vi tillhandahålla specialvårdstjänster för att säkerställa din komfort efter operationen.

ÖVERKOMLIGA PRISER

Inte bara erbjuder vi några av högkvalitativa behandlingar som är möjliga, men våra priser är alltid överkomliga för våra patienter.
Möt vårt team

Vårt professionella team

Våra tjänster

Boka in en kostnadsfri konsultation

Det första steget mot önskat resultat börjar vid ett personligt möte då vi skräddarsyr hårtransplantationen efter varje individs behov – för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vill du veta mer om behandlingen?

Vårt välutbildade team av terapeuter kan hjälpa till att identifiera dina problem och skräddarsy en behandlingsplan baserat på dina mål.

Adonis Sweden
4.6
Baserat på 134 recensioner
powered by Google
Salem AlaliSalem Alali
10:56 03 Jun 24
Tack för den trevliga intervjun och personalen
sahar azarsahar azar
11:08 23 May 24
Jag har utfört en fettsugning hos Adonis Sweden, super nöjd!Varmt rekommenderar jag Kliniken! 🌸
صهيب صباحصهيب صباح
17:17 26 Apr 24
excellent.
Isak SadikIsak Sadik
13:11 05 Apr 24
Mycket professionell och trevlig personal som verkligen tar hand om en och finns bredvid en under hela operationen. Gjort en Hårtransplantation som jag är mycket nöjd över!🤩🌟
Vahe HakobyanVahe Hakobyan
10:10 29 Mar 24
sagla tv entertainmentsagla tv entertainment
07:45 29 Mar 24
Jag har gjort hårtransplantation på Adonis Sweden igår, fick rekommendation av min vän. Väldigt taggad på resultatet efter ett par månader.
Väldigt bra och trevlig bemötande av alla i personalen speciell verksamhetschefen Shilan Feyzi. De kan verkligen sina jobb och är väldigt erfarna. priserna är mycket bättre än utomlands. Rekommenderas starkt.
Eyüp YesilirmakEyüp Yesilirmak
08:40 31 Jan 24
Jag är mycket nöjd med mitt ingrepp. Väldigt trevlig personal och gott bemötande. Rekommenderar er alla att göra er hårtransplantation här!
Tina's CanelTina's Canel
11:03 22 Jan 24
Jag tycker personalen här håller hög service och är mycket trevliga! Jag har gjort mina ögonbryn här och är mycket nöjd med ingreppet.
js_loader