Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag och Söndag - stängt

+46 8 446 00 56

info@adonissweden.se

Finlandsgatan 52 16474

Kista, Sweden

Följ oss
 

Om Oss

Adonis Sweden  >  Om Oss

Om Oss

Vad erbjuder vi?

Adonis Sweden är alternativet för dig när du vill ha bred och erfaren expertis. Hos oss kan du få hjälp med allt från rynkor till tunn hårväxt. Oavsett varför du vände dig till oss vill vi garantera att du är i säkra händer. Vår personal har totalt många års erfarenhet av medicinska ingrepp och har utfört många behandlingar inom sina respektive områden.

Med en gratis konsultation får du en solid grund och information så att du kan fatta ett beslut om vilken metod du vill använda för att lösa just ditt problem.
Behandlingarna utförs av erfaren medicinsk personal. Vårt arbete fortsätter även efter proceduren, där vi ger råd, eftervård och följer upp dina resultat.

Vi är representerade i Stockholm. Har du något du funderar på? Kontakta oss så tar vi emot dig för en gratis konsultation.

Plastic surgery & treatments | Hår & Skönhetsbehandlingar | Adonis Sweden

Vad vi står för

VÅRA VÄRDERINGAR

Ansedda kirurger

Alla kirurger är klassens bästa och kommer att utföra högkvalitativa procedurer som matchas efter dina behov.

Innovativa behandlingar

Kirurgerna följer kontinuerligt den vetenskapliga utvecklingen och de senaste teknikerna när de utför de medicinska ingrepp som vi erbjuder.

E-Consult

Vi erbjuder gratis ljud- eller videokonsultationer och eftervårdsavtal fem dagar i veckan av våra expertkonsulter eller eftervårdsspecialister online i ditt hem.

Eftervård

Efter din procedur hos oss kan vi tillhandahålla specialvårdstjänster för att säkerställa din komfort efter operationen.

Överkomliga priser

Inte bara erbjuder vi några av högkvalitativa behandlingar som är möjliga, men våra priser är alltid överkomliga för våra patienter.

Kan varmt rekommenderas! Professionella, kunniga och ett gediget bemötande!

- Hamid

Har inget dåligt att säga om Adonis Sweden. Jag har gjort en hårtransplantation hos dem och är supernöjd. Servicen är på topp och all personal är så trevliga!

- Melinda Nemeth

Väldigt trevliga och blev väl bemött genom hela processen. Jag rekommenderar starkt !

- David Prentell

Boka en gratis konsultation med vårt expertteam

Vi erbjuder gratis konsultationer till patienter i hela Sverige, så att du kan diskutera dina individuella behov med våra specialister. Boka din konsultation idag.